Proizvodi za njegu u koje se kunem

• Drage žene kao što sam rekla potrudiću se da pišem o temama koje nisu interesantne samo majkama i trudnicama, želim da svaka može pronaći nešto za sebe što joj je interesantno. Donosim vam moje proizvode za njegu kojih se ne odričem već dugi niz godina, smatram da bi vam mogli neki od njih biti korisni, a za neke možda niste ni znali.

1.Himalaya Purifying Neem gel za umivanje

• Ovaj gel ne stavljam slučajno na prvo mijesto , vijerni korisnik sam već više od 5 godina! Gel je namjenjen normalnoj ka masnoj koži i bez sapuna je, odlično skida šminku i najvažnije cijena mu je i više nego pristupačna, može se naći na svakom ćošku od prodavnice do drogerije i košta oko 7 km. Žena kao žena više puta sam u tih pet godina uhvatila sam se za neki drugi proizvod jer jelte smorila sam se bila od istog međutim svaki put bez izuzetkase pokajem i sama sebe pitam “Marija što s****?”

2. Himalaya Neem mask

• Iz apsolutno iste linijemaska sa glinom i indiskim šafranom ili što bi moj muž rekao žabokrečina, takođe za normalnu i masnu kožu , dubinski čisti i poboljšava ten, a ono što meni definitivno radi  jeste sprečava pojavu akni. Gel i maska su mi neraskidiv tandem , nju takođe možete naći gdje i gel i cijena joj je oko 5km.

3. Beogradski melem

• Stvar koju mi je otkrio brat i to relativno skoro, a bila je ljubav na prvi pogled i miris. Sama riječ melem vam kaže da to svi u kući treba da imamo, ovaj je namjenjen za suvu i ispucalu kožu, ekceme, alergije, eagad i zanoktice. Ima blagi miris kako putera košta nekih 10 km, a sa receptom od ljekara oko 6km. Razlog iz kojeg sam ga uvrstila na ovaj spisak je taj da mi je totalno ispucale usne (otvorene pukotine) zacijelio za samo dva dana nanošenjasmatram da je must have u ovim zimskim danima.

4. 1% Klindamicin losion

• Ne znam koliko vas je čulo za ovaj proizvod jer ja nisam do prije godinu dana. Vijerujte mi na riječ svi vi sa problematičnom kožom, upalama i aknama ovo je jedno veliko otkriće koje je skoro dzaba, preporučuju ga dermatolozi u terapijama a kupuje se u apoteci. Preporučuju se pauze između korištenja da ne bi došlo do kontra efekta, potrebno je izbjegavati ga lje zbog sunca. Koristila sam ga u trudnoci, naravno prethodno sam se posavjetovala sa svojim ginekologom i apsolutno je bezbjedan.

5. 8u1 Evelin lak

• Mislim da za ovo znaju i ptice na grani, ali ne mogu da ga ne spomenem. Kod ovog laka mišljenja su podjeljena, jedni ga kuju u zvijezde dok drugi pričaju kako podiže ploču nokte i da je kancerogen. Ja sam jedna od onih oduševljenih. Dve godine bez pauze nosila sam gel na noktima i pred porođaj sam bila primorana da ga skinem, jasno vam je kako su mi nokti izgledali barem svima koji su nekada imali slično iskustvo. Uhvatila sam se za Evelin lak samo kao za prvu pomoc dok ne budem u mogućnosti ponovo raditi nokte, međutim od gela sam davno odustala jer mi se nikada do sad moji nokti nisu sviđali prirodni koliko nakon ovog laka.

6. AD uljane/vitaminske kapi

• Za ovo obično znaju žene, majke, kraljice one koje su upravo izašle iz porodilišta. Obično se preporučujeza bebu ili za mazanje bradavica ( jer vijerujte dojenje zna biti krvav posao). Međutim ono što mnogi ne znaju da su ove kapi savršene za kosu i kožu. Ja je koristim u masci za kosu od kokosovog ulja kao i za lice tako što svako veče pred spavanje uradim masažu ovim uljem.

7. Kokosovo ulje

• Ovaj put ga nisam imala pa s tim neće biti ni slike, mada se to rijetko dešava, jer vijerujem da ste svi već čuli za njegova blagotvorna dejstva. Mi ga koristimo u prehrani redovno dok je kod mene zastupljen i u kozmetičkim svrhama. Odličan posao radi u masci za kosu iz domaće radinosti, meni je pomogaoposlije porođaja kada mi se kosa isušila i počela opadati. A da ne pominjem kako nemam ni jedne strije naravno zahvaljujući !njemu, sa par kapi eteričnog ulja lavande savršen je za suvu kožu.

• To bi bilo to što se tiče mojih proizvoda za njegu i svakodnevnu rutinu. Žene samo se njegujte i mažite, koža je naš najveći organ, a meni će biti drago ako ću barem malo doprinjeti tome da vaša bude zdrava! Ako šta od navedenog probate, voljela bih znati vaše utiske, naravno ako vi imate neki proizvod za preporučiti voljna sam ga probati.

Lijep pozdrav i do sledeće slobodne minute!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s