10 zanimljivih činjenica koje niste znali o meni

• Definitivno najčitaniji post na blogu jeste 5 stvari koje “nikada neću” i s obzirom da vam se sviđa takav koncept teksta donosim vam jedan sličan tome. Takođe smatram da je dobar način da me malo bolje upoznate, kao što sam naslov kaže otkriću vam neke stvari o sebi koje sigurno ili vjerovatno niste znali, pa da počnemo…

  1. Kao mala (sa jedno 4-5 godina) skrivala sam se iza fotelje i jela pastu za zube. Nekad sam znala pojesti čitavu tubu i zbog toga sam često imala tvrdu stolicu. Naravno tome me naučio niko drugi nego moj stariji brat.
  2. U petom razredu osnovne škole sam ošišala sama šiške, bile su 2cm i štrčale u zrak. To sam uradila pred samo slikanje za pasoš iz protesta jer mi je mama puštala kosu. Tata me branio od batina ubjeđujući mamu da me on ošišao.
  3. Kada sam ušla u pubertet jednom sedmično sam čitavu sobu razmještala i svaki put se završavalo tako što sam sjedila na podu i plakala jer mi se ništa nije sviđalo.
  4. Jedna od meni bitnijih stvari kod muškarca i prva koju primjetim su nokti. Gadi mi se i rukovati sa muškarcem koji ima prekratke nokte ili ih ne daj Bože grize.
  5. Moje društvo čine pretežno muškarci , sa ženskim prijateljstvima nemam baš najbolje iskustvo, smatram ih zavidnim i nepovjerljivima.
  6. Bolesno volim miris benzina kao i praška za veš u koji svaki put gurnem glavu kada ga koristim. Takođe već jače od godinu dana ne mogu bez eteričnog ulja lavande, nosim ga u torbi i imam potrebu s vremena na vrijeme da ga mirišem. Muž me smatra ludom ali s obzirom da lavanda smanjuje stres i nervozu kupuje mi ga i ne prigovara.
  7. Kada sam saznala da Djed Mraz ne postoji, glumila sam još par godina da sam čvrsto ubjeđena u njegovo postojanje jer nisam želila da ostanem bez poklona, a bila sam tako dobra.
  8. Nikada nisam imala kompleks od zuba iako sam trebala, čak šta više volila sam ih i odbijala protezu. Zato sam bolovala od drugih boljki zvanih ‘male sise’ i ‘premršava sam’. Naravno danas nosim protezu.
  9. Od kad sam postala žena i majka nisam više ista osoba, ponekad se ni ne prepoznajem. Zbog toga znam pasti u depresiju iako znam da je to sasvim normalna stvar.
  10. Ova stva možda i nije tako strana ali za vas koji baš ne znate ja sam osoba koja NIKADA I NIGDJE NIJE STIGLA NA VRIJEME. Već duži period pokušavam to da korigujem i za promjenu prestanem kasniti ali koliko god ranije počnem sa spremanjem neminovno je da ću ponovo zakasniti. Mislim da u kašnjenju držim prvo mjesto mada imam kumu koja prijeti da me skine sa te pozicije.

• Lijep pozdrav i do sledeće slobodne minute!

One Reply to “10 zanimljivih činjenica koje niste znali o meni”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s